Nuk ka fatura më të shtrenjta për kabllo
Punon kudo që je nëpërmjet internetit
✓ IPTV Server ynë është gjithnjë lart
✓ Ju merrni mbi 12000 tv kanale nga e gjith bota
✓ Ju merrni filma, shfaqje televizive, sporte, videotek
✓ Ju merrni çmimin më të mirë në treg
✓ Merrni  tv listën sipas dëshirës
✓ Merrni shërbimin më të mirë të klientit 24/7
Mundësi abonimi për 1 TV, 2 TV dhe 3 TV


 


1- Zgjidhni një plan të zgjedhur nga 1/3/6 muaj ose plan 1 vit.
2- Regjistrohu dhe paguani me Debit / Kartë Krediti nëpërmjet një portali të siguruar PayPal ose nëpërmjet zhirollogaris.
3- Kontrolloni E-mailin tuaj për kredencialet e aktivizimit që përmbajnë udhëzimet.
4- Vendosni kredencialet e aktivizimit tuaj për të përfunduar konfigurimin.


 

Shiko Digital Albanian TV kudo 
dhe në çdo kohë

Mos humb asnjë nga eventet e tua të preferuara. Shkarko Aplikacionin në App Store ose Play Store dhe shijo televizorin në pajisjen tënde SMART


 

         

Me Digital Albanian TV

Shëndronja shtëpin tuaj në kinema të vërtet


 

Platforma Digital Albanian TV ju ofron tv Kanale me kualitet SD,HD dhe FHD. Platformë televizive e të gjitha zhanreve, në disponim keni  mbi 10000 tv kanale nga e gjithë bota dhe me videotek te pasur mbi 10000 filma,seriale, për fëmij etj... 
 
200+ Tv Kanale shqipëtare
300+ Kanale Sporti
300+ Tv Kanale Nga Gjithë BALLKANI dhe
10000+ Tv kanale Internacionale
-10000+ Vo

 

 

Digital Albanian TV ofron platformë dixhitale pa nevoj të parabollës/satelitit, sinjalin mundë ta ndjekni nëpërmjet pajisjeve që përdorin systeme të ndryshme
 
 ANDROID TV&BOX
SMARTPHONE
SMART TV
APPLE TV & IPHONE &MAC
MAG DEVICE
PC

 

 

 

 

 


 
 

Paguaj 1 Herë, Shiko në 2 Vende

Paguaj 1 abonim, shiko në 2 dhoma, në 2 banesa, në 2 shtëpi, në 2 qytete apo 2 shtete të ndryshme në të njejten kohë. Nëse e ndan parapagimin tënd me një familjar apo mik, kostoja e abonimit bie shumë lirë.

 
 

Paguaj 1 Herë, Shiko në 3 Vende

Paguaj 1 abonim, shiko në 3 dhoma, në 3 banesa, në 3 shtëpi, në 3 qytete apo 3 shtete të ndryshme në të njejten kohë. Nëse e ndan parapagimin tënd me një familjar apo mik, kostoja e abonimit bie shumë lirë.

 
                  


 

 

 


Kujdesi ndaj klientit është në dispozicion 24/7/365

Instalimi është i mundëshëm në të gjitha smart pajisjet

Instalimi i platformës është i shpejtë


Siguria është prioriteti ynë

Kur na vizitoni, jeni duke u lidhur me faqen tonë
përmes lidhjeve të sigurta.
Të gjitha tranzakcionet tuaja në faqen
tonë jan poashtu të sigurta

Shpejtësia e internetit

Për të përcjellur tv kanalet, duhet të keni shpejtësin e internetit minimum 10 mbps. Nëse shpejtësia juaj është më e ulët se 10 mbps,duhet ta kontaktoni kompanin e internetit për ta ngritur shpejtësin


PYETJET MË TË SHPESHTA
Në qoftë se nuk gjeni përgjigje për pyetjet e juaja, ju lutem na kontaktoni.

Çfarë nevojitet për t’u bërë abonent i Digital AlbanianTV?

Për t'u bërë abonent i DigiATV nevojiten më pak se 5 minuta! Është e nevojshme të keni një pajisje që ka qasje në internet, siç është Smart TV, Smartphone, Laptop, PC, tablet, apo Amazon Stick. Sapo ta keni një nga pajisjet e lartpërmendura, hapi tjetër është të regjistroheni për abonim apo të përfitoni nga mundësia për të testuar shërbimet tona falas!

Si të përfitoj nga mundësia juaj për të testuar shërbimet e juaja falas?

DigiATV ofron mundësi falas testimi pajisjet siç janë:

Smart TV (Samsung, LG, Sony, Phillips)
Android Box
Smart Phone PC TABLET & Mac Player
STB Mag Boxes

Për të përfituar nga mundësia jonë për të testuar shërbimet falas ju duhet të: Hapni faqen tv-shqip.eu
Klikoni në “Provoje pa pagesë.” Plotësoni formularin që hapet me të dhënat e juaja, përfshirë emrin, email-in, dhe shtetin në të cilin jetoni.

Po ashtu, ju lutem shkruani saktë pajisjen në të cilën dëshironi ta kryen testimin. Pas pak ju do pranoni një email nga DigiATV me të dhënat e nevojshme për qasje në shërbimet

Sa duhet të jetë shpejtësia e internetit?

DigiATV kurdoherë ofron cilësinë më të mirë të disponueshme. Shpejtësia e rekomanduar nga ne është: Për pajisje shtëpiake (TV, STB, SmartTV) – ju duhet të keni një linjë interneti minimumi 10.0 Mgbs. Për pajisje mobile (Telefon dhe tablet) – ju duhet të keni një linjë interneti minimumi 5.0 Mgbs.

Cilat kanale televizive janë të qasshme në DigiATV?

DigiATV ka mbi 10000 kanale televizive të qasshme. Të gjitha janë të përfshira në një çmim. Nuk ka tarifa shtesë për më shumë kanale! Të gjitha kanalet janë përfshirë në pako për të ju kursyer juve. Për listën e kanaleve të qasshme në DigiATV, ju lutem testonja platformën.

A mund të shikoj DigiATV në më shumë se një pajisje?

DigiATV është i qasshëm në shumë pajisje. Më poshtë gjeni listën e të gjitha pajisjeve nëpërmjet të cilave mund të përdorni shërbimet tona:
STB Box, MAG Boxes, Amazon Fire TV, Android TV, Android Devices, iOS Devices, Samsung Smart TV, LG Smart TV, Sony Smart TV, Phillips Smart TV(Android), Windows... etj

                                                         © Powered by Digital Albanian TV
Terms and Conditions